Otkrijte cjelokupne svjetove zvuka tokom vožnje.

DYNAUDIO

Stručnjak za zvuk DYNAUDIO osigurava ozvučenje najboljim svjetskim muzičkim studijima. Touareg će se sa sound sistemom "DYNAUDIO Confidence" pretvoriti u koncertnu dvoranu na točkovima. U njega je ugrađeno 14 zvučnika koji su namješteni tako da na svakom sjedalu mogu osigurati optimalan doživljaj zvuka. Ovaj 7.1 Dolby Surround zvuk osiguravaju 4 visokotonska, 2 srednjetonska, 4 dubokotonska, 2 efektna zvučnika u krajnjem zadnjem dijelu vozila, 1 centralni zvučnik sprijeda i 1 subwoofer u prtljažniku - a oni se opskrbljuju krajnjim stepenom od 730 W. Stoga vas ne bi trebalo začuditi ako nitko od saputnika ne želi napustiti vozilo, čak i kada ste već odavno dospjeli na odredište.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Leading the way. Touareg.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim