Vaš će pogled ostati na cesti.

Head-up-ekran

Bliže ne može: opcionalni Head-up ekran koristi se vjetrobranskim staklom kao površinom za projiciranje radi prikazivanja najvažnijih informacija. Brzina, poruke sistema podrške za vozača ili napomene navigacijskog sistema - uvijek ćete raspolagati svim informacijama, a da pri tome ne trebate gledati na instrumentnu ploču ili ekran navigacijskog sistema. Projekcija se može jednostavno očitati i pri protusvjetlu, a pri tome sami možete odrediti položaj projekcije na vjetrobranskom staklu. Ako vam nije potreban, Head-up ekran možete u svakom trenutku isključiti.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju saglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Zatvoriť meni
Start Video

Leading the way. Touareg.