Rukujte upravljačkom centralom bez prekidača.

Innovision Cockpit

Prvi je put u vozilu marke Volkswagen integrisan digitalni kombinirani instrument, takozvani Digital Cockpit, u kombinaciji sa ekranom infotainment sistema iza zakrivljenog stakla (takozvanim "curved Display", "zakrivljenim ekranom"): Innovision Cockpitom usmjerenim prema vozaču. Zahvaljujući mogućnosti upravljanja dodirom, govornim naredbama i gestama postiže se najveća razina jednostavnosti rukovanja, a mehanički prekidači, regulatori i tipke izostaju. Golema površina ekrana koristi se za prikazivanje brojnih funkcija pomoću atraktivnih grafika i animacija. Na početnom se ekranu mogu nalaziti fotografije i omiljene funkcije koje ste sami odabrali. Pojedini se prikazi mogu povećavati funkcijom zooma, što nije moguće učiniti na uobičajenim brzinomjerima i ekranima.

Detaljno gledano Innovision Cockpit sastoji se od Digital Cockpita, infotainment sistema "Discover Premium", interfejsa za telefon "Business" s funkcijom induktivnog punjenja za vaš smartphone te 4 USB priključka. Integrisana je Car-Net aplikacija App-Connect, a pomoću nje možete prenositi aplikacije sa smartphonea na veliki dodirni ekran. Podržana su sva tri važna sistema: MirrorLink®, Apple CarPlay™ i Android Auto™. Vaši saputnici pri tome mogu rukovati infotainment sistemom tokom vožnje preko svojeg tablet uređaja ili smartphonea. Tako je, primjerice, zahvaljujući funkciji "Volkswagen Media Control" moguće sa stražnje klupe kreirati muzički program ili sa suvozačevog sjedala na daljinu upravljati navigacijskim sistemom. Za punjenje mobilnih uređaja i za podatkovni prijenos na raspolaganju vam stoje USB priključci u prednjem i stražnjem dijelu vozila.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Leading the way. Touareg.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim