Jer svako doživljava temperaturu na svoj način.

Klima-uređaj

U Touaregu vlada ugodna klima zahvaljujući klima-uređaju "Climatronic" s 2-zonskom odnosno opcionalno s 4-zonskom regulacijom temperature. Vozač i suvozač te opcionalno i putnici na stražnjim sjedalima mogu zasebno regulisati podešavanj za svoju klimatsku zonu. Alergičare koje muči često kihanje u vozilu pri tome će zasigurno razveseliti činjenica što antialergijski filter filtrira polen iz svježeg zraka koji ulazi u vozilo.

Klima-uređaj sprječava prodiranje neugodnih mirisa tako što automatski prebacuje na zatvoreni optok zraka kada vozač aktivira sistem za pranje stakla ili podesi stepen za vožnju unatrag. A buka neće nastati ni tokom spore vožnje zahvaljujući regulaciji broja okretaja ventilatora koja ovisi o brzini.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Leading the way. Touareg.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim