Otkrijte potpuno nove prostore.

Koncept prostora

Touareg vam osigurava slobodu kretanja. To se ne odnosi samo na vozna svojstva, već i iznimno prostranu unutrašnjost. S kokpitom usmjerenim prema vozaču zadržat ćete pregled, a saputnici će uživati u svjetlu, zraku ili zvijezdama zahvaljujući opcionalnom panoramskom podiznom / pomičnom krovu s panoramskim krovom straga.

Ponuda prostora u prtljažniku te pomična i preklopiva stražnja klupa s omjerom od 40 : 20 : 40 učinit će Touareg iznimno fleksibilnim. Prtljažnik se može komforno otvarati i zatvarati pritiskom na tipku zahvaljujući električnom poklopcu prtljažnika. S opcionalnim paketom za upravljanje prtljagom s vodilicama, fiksirnom trakom i šipkom te dvostranom podnicom utovarnog prostora bit ćete spremni na gotovo sve velike ili male pustolovine.

Ako utovarni prostor katkad ne bude dovoljan, moći ćete se koristiti opcijskim uzdužnim krovnim nosačem. On služi pričvršćivanju sustava krovnih nosača za glomazne predmete kao što su bicikl, skije ili kajak¹. Eloksiran u crnoj ili srebrnoj boji, on predstavlja lijepu dopunu i bez prtljage jer naglašava sportsko-markantni nastup vašeg Touarega.

Uvijek propisno osigurajte svoju prtljagu.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Leading the way. Touareg.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim