Očekuje vas posebno ekskluzivna estetika.

Linija opreme "Elegance"

Vanjski dizajn modela Touareg "Elegance" uljepšan je dijamantno poliranim 18" točkovima te kromiranim letvicama u rešetci hladnjaka, na bočnim prozorima i na bočnom pragu. U unutrašnjosti dominiraju hladni tonovi sive ili plave te otmjene crne - primjerice na dekorativnim elementima u optici aluminija i opremi od kože"Vienna"¹  s kontrastnim šavovima u svijetlosivoj boji. Opcionalno sve ovo možete dopuniti opremom od kože "Savona", ²koja za vozača i suvozača obuhvaća i udobno sjedalo ergoComfort te dekorativnim umetcima "Silver Birch" od plemenitog drva oraha.

Središnji dijelovi sjedala i unutrašnje strane bočnih dijelova površine za sjedenje od kože "Vienna"

Središnji dijelovi sjedala i unutrašnje strane bočnih dijelova površine za sjedenje od kože "Savona"

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Leading the way. Touareg.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim