Predstavlja se sa svoje markantne i dinamične strane.

Linija opreme "R-Line"

Touareg "R-Line" nudi vam brojne istaknute karakteristike opreme za sportski nastup koji će zagarantovano ostaviti dobar utisak.

U području vanjskog dizajna oduševljava svojim markantnim prednjim branikom sa signaturom u obliku slova C specifičnom za R-Line i logotipom R-Line u rešetci hladnjaka. Touareg R-Line pokazat će se sa svoje najbolje strane s dogradnim dijelovima za vrata u dizajnu specifičnom za R-Line, maskama kućišta okvira točkova u boji vozila te difuzorom koji se sjaji u crnoj boji s kromiranim ukrasnim završetcima ispušne cijevi.

Unutrašnja oprema modela Touareg "R-Line" neće vas oduševiti samo na prvi pogled, već i na prvi dodir. Za to će se primjerice pobrinuti grijani multifunkcionalni upravljač od kože s logotipom R-Line ili aluminijski dekorativni umetci "Silver Wave". Njegov progresivni dizajn dopunjuju letvice u pragovima sprijeda s logotipom R-Line, koji su u kombinaciji s opcionalnim ambijentalnim paketom i osvijetljeni te papučice i oslonac za noge od plemenitog čelika.

Savršenost na svakom mjestu za sjedenje - zahvaljujući opcionalno dostupnom paketu kožne opreme "Savona"¹ za Touareg R-Line. Prednja sjedala ergoComfort i presvlake sjedala u izvedbi s dvije boje i akcentima od kože u varijanti "Carbon Style" daju unutrašnjosti još naglašeniji sportski izgled.
Isto tako je impresivan opcionalni paket kožne opreme "Vienna"² s R-Line presvlakama sjedala u "Soul/Kristall sivoj boji" i prednjim sjedalima ergoComfort.
Posebni mamci za poglede su karakteristični logotip R-Line na leđnom naslonu grijanih prednjih sjedala kao i različiti ukrasni šavovi Kristall sive boje koji dodatno naglašavaju unutrašnjost ako odaberete jedan od ova dva paketa kožne opreme

U kombinaciji s linijama opreme "Elegance" i "Atmosphere" opcionalno je dostupan R-Line paket "Exterieur". On sadrži varijante za eksterijer tipične za R-Line i time nudi odgovarajući odgovor za sve vozače koji bi svojim iznimno dinamičnim nastupom željeli ostaviti dobar utisak.

Središnji dijelovi sjedala i unutrašnje strane bočnih dijelova površine za sjedenje od kože "Savona"

Središnji dijelovi sjedala i unutrašnje strane bočnih dijelova površine za sjedenje od kože "Vienna"

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Leading the way. Touareg.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim