Razmazit će vaša osjetila.

Linija opreme"Atmosphere"

Touareg "Atmosphere" razmazit će vaša osjetila s luksuznim dekorativnim drvenim umecima "Olivesche" s otvorenim porama te opremom od kože "Vienna"¹ u tonovima smeđe. Ukrasni šavovi u bež boji, letvice u pragovima s metalom iznutra te 18" točkovi i kromirane letvice izvana dodatno će istaknuti njegov otmjeni nastup. Po želji ćete dobiti dekorativne umetke "Walnuss" od plemenitog drva s otvorenim porama te opremu od kože "Savona"²u ekskluzivnom dizajnu s dvije boje i izvanrednim sjedalima ergoComfort sprijeda.

 

Središnji dijelovi sjedala i unutrašnje strane bočnih dijelova površine za sjedenje od kože "Vienna"

Središnji dijelovi sjedala i unutrašnje strane bočnih dijelova površine za sjedenje od kože "Savona"

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Leading the way. Touareg.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim