Navigacija može biti tako komforna.

Navigacijski sustavi

Navigacijskim sistemom "Discover Pro" sa serijskim sistemom Car-Net App-Connect moguće je potpuno intuitivno rukovati pomoću njegova ostakljenog TFT dodirnog ekrana u boji veličine 23,4 cm (9,2") koji je opremljen senzorima približavanja i inovativnim upravljanjem gestama. Tako jednostavnom vodoravnom gestom možete otvoriti čitav niz tačaka izbornika. Sistem raspolaže instaliranim kartama za Evropu, sistemom od osam zvučnika i FM radioprijemom. Jedan otvor za SD kartice i jedan USB interfejs te interfejs za telefon preko bluetootha učinit će doživljaj infotainmenta kompletnim.

Perjanica među navigacijskim uređajima svakako je opcionalni "Discover Premium" sa svojim ekranom veličine 38 cm (14,9"). On je dio Innovision kokpita i integriran je u zakrivljenu staklenu površinu usmjerenu prema vozaču, a ona seže od područja brzinomjera sve do središnje konzole. Sistem bez prekidača možete komforno upravljati glasovnim naredbama, gestama ili dodirom, jednako kao svojim smartphoneom.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Leading the way. Touareg.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim