Svladajte i najzahtjevnije terene.

Offroad paket

Ako se želite u potpunosti prepustiti offroad pustolovini i možda čak ovladati ekstremnim terenima, trebali biste pomnije pogledati opcionalni paket Offroad.

On se sastoji od prilagodbe voznih svojstava pomoću proširenog odabira profila vožnje. Osim serijskih profila "Normal", "Sport", "Comfort", "Eco", "Snow", "Offroad" i "Individual" dobit ćete dvije dodatne opcije: "Schotter" za šljunak i "Sand" za pijesak. Tako možete motor i mjenjač te ponašanje određenih sistema podrške prilagoditi trenutačnim okolnostima. Pogon na sve točkove 4MOTION pokreće svaki točak zasebno te može osigurati nastavak kretanja vozila terenom čak i ako svi točkovi ne dodiruju tlo.

Pri tome ćete s paketom Offroad dobiti modifikacije koje će se iskazati i u teškim uslovimaa, primjerice zaštitu spremnika za gorivo, zaštitu hladnjaka, zaštitu akumulatora vozila i pojačanu zaštitu podvozja. Putovanja u daleke predjele olakšavaju se većim spremnikom za gorivo, u koji može stati 90 litara goriva. Također bi dvije ušice za vuču mogle biti spas za druge sudionike u ekspediciji.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Leading the way. Touareg.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim