Vidite sve što se krije u tami.

Podrška svjetlima za noćnu vožnju

Opcionalna podrška svjetlima za noćnu vožnju podsjeća na visoku tehnologiju iz holivudskih filmova. Jedina je razlika što vam ona život neće učiniti uzbudljivijim, već - naprotiv - opuštenijim. Infracrvena kamera snima područje od otprilike 130 metara ispred vozila te reaguje na toplinu koju emitiraju tijela.1 U kombiniranom instrumentu ili opcionalnom digitalnom kokpitu prikazuje se odgovarajuća toplinska slika. Ako je situacija kritična, sistem će vas upozoriti.1 Tako ćete dobiti dodatni izvor informacija koji će vam pomoći da s još većom sigurnošću uočite čovjeka ili, primjerice, srnu na putu - posebno kada je u pitanju ograničena vidljivost zbog magle ili kiše. To vam može pomoći da ranije reagujete na opasnosti.

U okviru granica sistema.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Leading the way. Touareg.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim