Odzvonilo je lupanju vratima.

Pomoć pri zatvaranju vrata

Bez obzira na to koje su vaše atletske sposobnosti, za zatvaranje vrata više vam neće biti potreban velik zamah. Jednostavno pustite vrata da se blago pritvore, nakon čega će ih elektromotor automatski privući i sigurno zatvoriti - no ne i zaključati. Ako ste sami dovoljno čvrsto zatvorili vrata, mehanizam će se svejedno iz sigurnosnih razloga još jednom aktivirati. S opcionalnom pomoći pri zatvaranju vrata stoga više nećete morati razmišljati o tome jeste li zatvorili vrata. Dobar popratni učinak: više nećete morati slušati ometajuće zvukove zatvaranja vrata vozila.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Leading the way. Touareg.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim