Tako ćete biti sigurni sa svih strana.

Sustav proaktivne zaštite putnika

Opcionalni sistem proaktivne zaštite putnika može intervenisati kada dođe do kritične situacije.1) Kako bi to prepoznao, sistem se koristi informacijama iz različitih sistema vozila i sistema podrške te njihovih senzora. Ako se prepozna opasnost, ovisno o situaciji poduzet će se različite sigurnosne mjere:: zatežu se pojasevi, podižu se sjedala, zaključavaju se vrata te se zatvaraju prozori i panoramski krov.1) U slučaju opasnosti od sudara naletom straga aktivirat će se visokofrekvencijsko žmiganje stražnjih upozoravajućih žmigavaca.1

U okviru granica sistema.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Leading the way. Touareg.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim