18 načina za opuštanje

Sjedalo ergoComfort

Bez obzira na to je li riječ o kratkim ili dugačkim dionicama, zavojima ili autocesti: na opcionalnom sjedalu ergoComfort sjedit ćete dobro i opušteno. S mogućnošću namještanja u 18 položaja prednja se sjedala mogu individualno prilagoditi tjelesnoj građi vozača i suvozača. Osim uobičajenog električnog namještanja dužine, visine i nagiba također je moguće električno namještanje produžetka površine za sjedenje i pneumatsko namještanje sjedala i bočnih dijelova naslona. Pneumatski namjestiva podrška za kralježnicu pomaže rasteretiti leđnu muskulaturu. Budući da su sjedala opremljena funkcijom grijanja, ne morate se odreći udobnosti i opuštanja ni u hladnim periodima godine.
Pri tome vam opcionalna funkcija masaže nudi osam različitih programa za opuštanje, aktiviranje i jačanje vaše leđne muskulature. Češkanje, lupkanje ili valoviti pokreti: što vam posebno godi? Pomoću dodatnih stepena topline svaka će se vožnja pretvoriti u kompaktni wellness tretman.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Leading the way. Touareg.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim