Olakšava vam komunikaciju.

Telefonija

Ugodno telefoniranje tokom vožnje osigurat će opcionalni interfejs za telefon "Business". Ono nudi posebno visoku kvalitetu govora: zahvaljujući digitalnom procesoru govora, izrazito kvalitetnom mikrofonu u krovnoj oblozi i zvučnicima u vozilu. Prijam je zahvaljujući povezivanju s vanjskom antenom optimalan i u slučaju kritične pokrivenosti mreže.

U opremu se ubrajaju pretinac za odlaganje koji može induktivno, dakle bežično puniti smartphone koji podržava standard Qi. Pri tome se telefonski razgovori započeti izvan vozila mogu bluetooth vezom prenijeti u handsfree sistem. Rukovanje se odvija putem upravljanja govornim naredbama, pomoću multifunkcionalnog upravljača ili preko infotainment sistema. Potpuno jednostavno i sasvim u skladu s vašim željama.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Leading the way. Touareg.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim