Veća stabilnost i okretnost u jednom zahvaljujući upravljanju svim točkovima.**

Upravljanje svim kotačima

Opcionalno upravljanje svim točkovima za Touareg nudi brojne prednosti: tokom manevra zaokreta smanjuje se promjer, pri ulasku i izlasku iz parkirnog mjesta ne morate manevrisati u prevelikoj mjeri. Upravljanje svim točkovima pomaže i pri dinamičnoj vožnji: kod većih brzina vozila svi se točkovi okreću u jednakom smjeru. Kod izbjegavanja prepreka ili pri promjeni voznog traka na autoputu upravljanje svim točkovima osjetno povećava stabilnost i sigurnost u vožnji.

Može se naručiti samo u kombinaciji s pneumatskim ovjesom s automatskom regulacijom nivoa, namještanjem visine i elektroničkom regulacijom amortizera.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Leading the way. Touareg.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim